"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend." - Albert Camus

"Nu merge in fata mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu te conduc. Mergi langa mine si fii prietenul meu."

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Bine v-am gasit

De ce un nou blog? Pentru ca in fiecare zi vedem multe lucruri care nu merg cum ar trebui sau care ar putea fi imbunatatite si mai mereu le lasam asa pentru ca ajungem la concluzia ca nu avem cum sa le schimbam pentru ca nu avem puterea necesara. Dar uite ca eu nu sunt de acord! Parerea mea este ca avem puterea sa facem orice ne propunem cu conditia de a lucra impreuna ca un grup. Problema este ca de foarte putine ori mai multi oameni ajung la o concluzie comuna, iar de pus in practica nu mai zic..aproape imposibil.

Pornesc acest drum cu speranta ca judecand impreuna mediul economic/politic/social/cultural in care traim si incercand tot impreuna sa intelegem ce cauzeaza toate aceste evenimente vom putea sa schimbam ceva.la un moment dat.

Un alt motiv important al aparitiei acestui blog il constituie dorinta de a lua atitudine, de a incerca sa las celor care vor veni o lume mai buna. Am inceput sa constientizez ca acest lucru nu este posibil daca noi nu facem ceva. Nu putem astepta la nesfarsit ca altii sa ne rezolve problemele pentru ca acest lucru nu se va intampla. Noi trebuie sa ne facem lumea pe care ne-o dorim. Si o putem face, dar doar impreuna. Si doar prin ratiune si consens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu