"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Just walk beside me and be my friend." - Albert Camus

"Nu merge in fata mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu te conduc. Mergi langa mine si fii prietenul meu."

duminică, 8 ianuarie 2012

Alte surse de informare

Cei care doresc sa aprofundeze subiectul gasesc mai jos o lista de filme pe care le recomand cu inima deschisa:

1. http://www.imdb.com/title/tt1232207/  - Capitalism: A Love Story   -   prin miscarile de tipul Ocuppy Wall Street, acest documentar mi se pare ca a avut cel mai mare succes pana acum - http://occupywallst.org/ - un exemplu foarte bun de ce presupune democratia si apararea ei.
2. http://www.imdb.com/title/tt0386032/  - Sicko - un alt documentar al lui Michael Moore care prezinta sistemul de sanatate din SUA. Merita vazut cat mai repede pentru ca spre asta ne indreptam si noi odata cu privatizarea sistemului de sanatate.
3. http://www.imdb.com/title/tt1566648/ -  Waiting for 'Superman' - despre sistemul de invatamant din SUA - niste informatii care ne pot fi foarte utile.
4. http://www.imdb.com/title/tt1280011/ - No Impact Man - un bun exemplu de initiativa.
5. http://www.imdb.com/title/tt1646206/ - Healing Cancer - pentru ca trebuie sa fim sanatosi!
6. http://www.imdb.com/title/tt0410407/ - Orwell Rolls in His Grave - pentru ca Orwell pare mai actual ca oricand.
7. http://www.imdb.com/title/tt0103767/ - Baraka - pentru ca mai trebuie sa mai si contemplam din cand in cand.

De aici incolo cred ca exageram cu informatiile si pierdem ideea principala. Trebuie sa luam si noi atitudine intr-un fel sau in altul.

Deci, ce putem face?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu